Afspraken en Verhindering

‘Afspraken maken’

Het is gemakkelijk om een afspraak te maken bij Voedingsadviesburea PUUR. Dit kan per telefoon, via e-mail of met het contactformulier op de website. Op het moment is er geen wachtlijst, dus u kunt op zeer korte termijn terecht. De consulten vinden, op afspraak, zowel tijdens kantooruren als s avonds plaats. U wordt verzocht bij het eerste consult uw legitimatiebewijs, zorgverzekeringspas en de verwijzing mee te nemen.

Huisbezoek

Indien het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk toe te komen, dan kunnen we een afspraak voor bij u thuis maken. Ik kom dan naar u toe. Voor het huisbezoek wordt wel een toeslag berekend. Indien uw arts het noodzakelijk acht dat de dieetbehandeling bij u thuis plaatsvindt, kan dit aangegeven worden op de verwijzing. Deze kosten worden dan ook door uw zorgverzekeraar vergoed.

Verwijsbrief

U kunt hier uw verwijsbrief downloaden en uitprinten. Indien u op uw eigen initiatief graag begeleiding van een diëtist zou willen en dit vergoed wilt krijgen, kunt u deze verwijsbrief meenemen naar uw arts. U wordt verzocht de ingevulde en ondertekende verwijsbrief bij het eerste consult mee te nemen.

Verhindering

Als blijkt dat een gemaakte afspraak niet door kan gaan, kunt u deze altijd tijdig telefonisch verplaatsen of afzeggen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Indien u een afspraak niet 48 uur (twee werkdagen) voor deze plaatsheeft annuleert, is Voedingsadviesbureau PUUR genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. U ontvangt dan een factuur. De kosten van een niet-geannuleerd consult worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Vragen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.