Links

‘Interessante links’

Voedingscentrum
Voor al uw vragen over voeding en wat daarmee te maken heeft.

Caloriechecker
De Caloriechecker is een onderdeel van het voedingscentrum. Je kunt hiermee checken hoeveel calorieën en (verzadigd) ver een product levert. Ook kan gecheckt worden hoeveel calorieën en (verzadigd) vet je op een dag binnenkrijgt. Bij de uitkomst volgt een advies.

Stichting Voedselallergie
De Stichting VoedselAllergie is een patiëntenorganisatie voor mensen met een voedselallergie en een niet-allergische voedselovergevoeligheid.

Allergieplein
Ontmoetingsplaats voor mensen met een (voedsel)allergie of voedselintolerantie. Op deze website kunnen deelgenoten of hun betrokkenen informatie vinden over wat een voedselovergevoeligheid is en met elkaar informatie en ervaringen delen op de Allergieplein-forums.

Allergenen Consultancy
Allergenen consultancy geeft advies en ondersteuning bij vraagstukken over voedselallergie en allergenen aan de industrie maar ook bijvoorbeeld aan retail, horeca en instellingskeukens.

Diabetes Vereniging Nederland
Voor iedereen met diabetes is er de Diabetesvereniging Nederland. De DVN ondersteunt leden op allerlei manieren in hun strijd voor betere diabeteszorg en een betere kwaliteit van leven.

Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN)
Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) is een netwerk van diëtisten met een eigen praktijk.

Kwaliteitsregister Paramedici
Op deze geactualiseerde site vindt u informatie over de werkwijze van het kwaliteitsregister paramedici.

Nederlandse Vereniging van Dietisten (NVD)
De Nederlandse Vereniging van Diëtisten is de beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist. De NVD stelt zich tot doel om de diëtist te positioneren en te profileren als dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid.

In balans therapie
Praktijk voor integratieve psychotherapie, gevestigd in het Cordium te Nijmegen.

Voedingsadviesbureau PUUR is ook te vinden op www.dietist-info.nl.

Vragen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.