Voor wie

Voor wie?

Wilt u weten wat u het beste kunt eten in verband met een gezondheidsklacht? Een specifiek dieet volgen? Informatie over gezonde voeding en een leefstijl check doen om te weten of u eigenlijk wel gezond eet? Of een stok achter de deur bij het afvallen en iemand die u begeleid met het aanleren van nieuw eet- en beweeggedrag? Individueel begeleiding, in een groep of liever online? En hoe is het eigenlijk met de voeding in de schoolkantine of op het werk?

Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR is er in principe voor iedereen. U kunt met uiteenlopende voedingsvragen bij de PUUR diëtist terecht.

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is mogelijk op de praktijklocatie in Nijmegen (Cordium, de Ruyterstraat 65). Het is ook mogelijk om bij u thuis af te spreken. Uw Voedingsadviesbureau PUUR diëtist komt dan bij u thuis in uw eigen leefomgeving. Dit kan een voordeel zijn, bijvoorbeeld als u aan huis gebonden bent door gezondheidsklachten. Een pluspunt hiervan is dat u gelijk samen met de diëtist kunt kijken welke producten u gebruikt en wat de inhoud is van uw dagelijkse kopje koffie of portie bij de warme maaltijd.

Telefonische of virtuele begeleiding

De individuele begeleiding kan ook via een telefonisch consult, per email of met een videogesprek via Skype. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor u wanneer u veel reist voor uw werk of wat verder van Nijmegen weg woont. Uw Voedingsadviesbureau PUUR diëtist geeft er echter wel de voorkeur aan elkaar in elk geval tijdens het eerste consult “live” te ontmoeten.

Groepsbegeleiding

Als u het fijner vind om in een groep begeleid te worden, bijvoorbeeld met afvallen, dan kan dat ook. Een voordeel hiervan is dat u niet de enige bent en ervaringen kunt uitwisselen, samen aan de slag gaan en elkaar kunt stimuleren en tips geven. Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR is bezig met het opzetten van groepstrainingen over gezonde voeding.

Groepsvoorlichting

Het is ook mogelijk om in een groep voorlichting over gezonde voeding te volgen. Uw Voedingsadviesbureau PUUR diëtist is bezig met het opstarten van een groepsvoorlichting over gezonde voeding in combinatie met samen koken of bewegen. Andere onderwerpen zijn op aanvraag natuurlijk ook mogelijk.

Bedrijven

Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR is er natuurlijk ook voor uw bedrijf. Wilt u graag advies over de producten in uw bedrijfskantine? Een voorlichting over gezonde voeding voor uw werknemers organiseren? Of deze de mogelijkheid bieden tot een fitcheck? Ook een activiteit waarin we samen gezond gaan koken of een voorlichting over gezonde voeding met een wandeling combineren is mogelijk. Neem contact op met Voedingsadviesbureau PUUR en informeer naar de mogelijkheden.

Scholen

Bent u benieuwd hoe het gesteld is met het voedingsaanbod op uw school? Zijn de producten in de schoolkantine en automaten gezond? En wat zou u eventueel kunnen veranderen om het aanbod PUUR gezond te maken? Uw Voedingsadviesbureau PUUR diëtist komt graag langs om dit samen met u te bekijken. Daarnaast geeft Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR op aanvraag ook een voorlichting of workshop over gezonde voeding op uw school. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR voor de mogelijkheden.

Vragen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.