Individueel en Online

‘Individueel en online ’

Wilt u weten wat u het beste kunt eten in verband met een gezondheidsklacht?

Een specifiek dieet volgen? Informatie over gezonde voeding en een leefstijl check doen om te weten of u eigenlijk wel gezond eet?

Of een stok achter de deur bij het afvallen en iemand die u begeleid met het aanleren van nieuw eet- en beweeggedrag? Individueel begeleiding, in een groep of liever online? En hoe is het eigenlijk met de voeding in de schoolkantine of op het werk?

Diëtistenpraktijk Voedingsbureau PUUR is er in principe voor iedereen. U kunt met uiteenlopende voedingsvragen bij de PUUR diëtist terecht. Ook als uw vragen hebt over de voeding en gezondheid op het werk of school.

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is mogelijk op de praktijklocatie in Nijmegen (Cordium, de Ruyterstraat 65). Het is ook mogelijk om bij u thuis af te spreken. Uw Voedingsadviesbureau PUUR diëtist komt dan bij u thuis in uw eigen leefomgeving. Dit kan een voordeel zijn, bijvoorbeeld als u aan huis gebonden bent door gezondheidsklachten. Een pluspunt hiervan is dat u gelijk samen met de diëtist kunt kijken welke producten u gebruikt en wat de inhoud is van uw dagelijkse kopje koffie of portie bij de warme maaltijd.

Telefoon en online

De individuele begeleiding kan natuurlijk ook via een telefonisch consult, per email of met een videogesprek via Skype plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor u wanneer u veel reist voor uw werk of wat verder van Nijmegen weg woont. Uw Voedingsadviesbureau PUUR diëtist geeft er echter wel de voorkeur aan elkaar in elk geval tijdens het eerste consult “live” te ontmoeten.

Vraag uw PUUR diëtist naar de mogelijkheden!

Vragen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.