Groepsbegeleiding en Voorlichting

‘Waarvoor kunt u terecht?’

Wilt u weten wat u het beste kunt eten in verband met een gezondheidsklacht?

Een specifiek dieet volgen? Informatie over gezonde voeding en een leefstijl check doen om te weten of u eigenlijk wel gezond eet? Of een stok achter de deur bij het afvallen en iemand die u begeleid met het aanleren van nieuw eet- en beweeggedrag?

Individueel begeleiding, in een groep of liever online? En hoe is het eigenlijk met de voeding in de schoolkantine of op het werk?

Diëtistenpraktijk Voedingsbureau PUUR is er in principe voor iedereen. U kunt met uiteenlopende voedingsvragen bij de PUUR diëtist terecht. Ook als uw vragen hebt over de voeding en gezondheid op het werk of school.

Groepsbegeleiding

Als u het fijner vind om in een groep begeleid te worden, bijvoorbeeld met afvallen, dan kan dat ook. Een voordeel hiervan is dat u niet de enige bent en ervaringen kunt uitwisselen, samen aan de slag gaan en elkaar kunt stimuleren en tips geven. Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR is bezig met het opzetten van groepstrainingen over gezonde voeding.

Groepsvoorlichting

Het is ook mogelijk om in een groep voorlichting over gezonde voeding te volgen. Uw Voedingsadviesbureau PUUR diëtist is bezig met het opstarten van een groepsvoorlichting over gezonde voeding in combinatie met samen koken of bewegen. Andere onderwerpen zijn op aanvraag natuurlijk ook mogelijk.

Vragen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.