Kwaliteit

Kwaliteit

Voedingsadviesbureau PUUR vindt kwaliteit belangrijk. Daarom zorg ik ervoor dat ik mijn kennis up-to-date houdt en blijf ik op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten door het volgen van bij- en nascholingen. Deze kennis pas ik uiteraard ook toe in de consulten. 

Kwaliteitsregister Paramedici

De titel ‘diëtist’ is wettelijk beschermt en mag alleen gebruikt worden door professionals die de vierjarige hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek hebben afgerond. Ik sta tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP-nummer: 59910202289). Deze kwaliteitsregistratie garandeert dat uw diëtist aan de eisen voldoet die gesteld worden vanuit de opleiding, kennis up-to-date blijft houden door middel van bijscholingen en regelmatig overleg en intervisie heeft met collega-diëtisten. Ik ben ook lid van de beroepsvereniging  voor vrijgevestigd diëtisten Dietisten Coöperatie Nederland (DCN) en Natuur Dietisten Nederland.

MBOG

Naast de opleiding Voeding en Dietetiek heb ik nog een aanvullende opleiding tot orthomoleculair therapeut gevolgd. In 2020 heb ik ook de opleiding tot kPNI-therapeut afgerond. Daarom  ben ik ook lid van de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en, kPNI Nederland

 

Vragen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.