Over PUUR

‘Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR’

Wilt u weten wat u het beste kunt eten in verband met een gezondheidsklacht? Bijvoorbeeld bij verhoogde bloeddruk (hypertensie), een verhoogd cholesterol (hypercholesterolemie) of suikerziekte (diabetes mellitus)? Voedingsadvies in verband met maag- darmklachten of last van voedselovergevoeligheid? Wilt u hulp bij het afvallen of misschien juist wel aankomen? Een stok achter de deur bij het afvallen en iemand die u begeleid met het aanleren van nieuw eet- en beweeggedrag? Individueel, in een groep of liever online?

Voedingsadviesbureau PUUR is een zelfstandige diëtistenpraktijk in Nijmegen. Voor (orthomoleculair) voedingsadvies, dieetbegeleiding en voorlichting omtrent voeding en gezondheid bent u bij de diëtist van Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR aan het juiste adres. Ook als u in de omgeving van Nijmegen woont bent u van harte welkom. Het is eventueel ook mogelijk dat de PUUR diëtist zonder extra kosten bij u thuis komt. Bijvoorbeeld in: Lent, Elst, Oosterhout (gld), Malden, Mook, Molenhoek, Gennep, Beek, Ooij, Leuth, Kekerdom, Millingen aan de Rijn, Wijchen of Beuningen.

U kunt de diëtist van Voedingsadviesbureau PUUR voor voedingsgerelateerde vragen raadplegen; met allerlei klachten kunt u terecht. Dit kan op advies van uw arts zijn, maar ook wanneer u op eigen initiatief iets wilt veranderen aan uw voedingspatroon. U kunt binnen enkele dagen terecht; Voedingsadviesbureau PUUR heeft geen wachtlijst. Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel. Naast dat u een persoonlijk bij u passend voedingsadvies ontvangt, wordt u ook geholpen dit daadwerkelijk toe te passen en uw leefstijl te verbeteren.

Uw Voedingsadviesbureau PUUR diëtist gaat voor kwaliteit, is energiek en enthousiast in haar advisering en vastberaden u met een goed plan van aanpak te begeleiden en ondersteunen nieuw eet- en beweeggedrag aan te leren. Samen zorgen we ervoor dat u uw doelen bereikt!

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR.

Lees hier meer informatie over Maryl Meeuwissen, uw Voedingsadviesbureau PUUR diëtist. Maryl staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Diëtisten Coörporatie Nederland (DCN) en de Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG).

Vragen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.