Bedrijf en School

‘Bedrijf & School’

Wilt u weten wat u het beste kunt eten in verband met een gezondheidsklacht? Een specifiek dieet volgen? Informatie over gezonde voeding en een leefstijl check doen om te weten of u eigenlijk wel gezond eet? Of een stok achter de deur bij het afvallen en iemand die u begeleid met het aanleren van nieuw eet- en beweeggedrag? Individueel begeleiding, in een groep of liever online? En hoe is het eigenlijk met de voeding in de schoolkantine of op het werk?

Diëtistenpraktijk Voedingsbureau PUUR is er in principe voor iedereen. U kunt met uiteenlopende voedingsvragen bij de PUUR diëtist terecht. Ook als uw vragen hebt over de voeding en gezondheid op het werk of school.

Bedrijven

Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR is er natuurlijk ook voor uw bedrijf. Wilt u graag advies over de producten in uw bedrijfskantine? Een voorlichting over gezonde voeding voor uw werknemers organiseren? Of deze de mogelijkheid bieden tot een fitcheck? Ook een activiteit waarin we samen gezond gaan koken of een voorlichting over gezonde voeding met een wandeling combineren is mogelijk. Neem contact op met Voedingsadviesbureau PUUR en informeer naar de mogelijkheden.

Scholen

Bent u benieuwd hoe het gesteld is met het voedingsaanbod op uw school? Zijn de producten in de schoolkantine en automaten gezond? En wat zou u eventueel kunnen veranderen om het aanbod PUUR gezond te maken? Uw Voedingsadviesbureau PUUR diëtist komt graag langs om dit samen met u te bekijken. Daarnaast geeft Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR op aanvraag ook een voorlichting of workshop over gezonde voeding op uw school. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR voor de mogelijkheden.

Vragen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.