fitpeiling

Fitpeiling Gemeente Beuningen

In het gemeentehuis van Beuningen vond 4 juni 2015 een fitpeiling voor medewerkers plaats. Dit omdat de gemeente graag aandacht aan de gezondheid en fitheid van medewerkers wil besteden. Naast het standje van Voedingsadviesbureau PUUR waren ook medewerkers van het laboratorium aanwezig om het cholesterol en de bloedsuiker te laten bepalen. Hiernaast was ook een medewerker aanwezig die verantwoordelijk is voor de hoogte van de werkplekken en stoelen.

Op de speciale weegschaal kon natuurlijk het gewicht en de BMI bepaald worden. Hiernaast geeft de weegschaal naar aanleiding van de leeftijd, lengte en geslacht ook het percentage spier- en vetweefsel weer. Tevens kun je zien of je waarde binnen de ‘gezonde’ referentiewaarde valt. Ook wordt de bloeddruk gemeten en de hartslag weergegeven. Hierna print het apparaat alle uitslagen, zodat de medewerker deze mee naar huis kan nemen om nog eens na te kijken.

De medewerkers die de fitpeiling bezocht hebben waren erg enthousiast, maar vonden het soms ook spannend. Over het algemeen was er veel belangstelling en zijn ook veel vragen beantwoord.

Voedingsadviesbureau PUUR, fitpeiling
Voedingsadviesbureau PUUR, fitpeiling
Voedingsadviesbureau PUUR, fitpeiling
Lichaamsgewicht, fitpeiling
BMI, fitpeiling
Vetpercentage, fitpeiling
Bloeddruk, hartslag, fitpeiling
weegschaal, fitpeiling
Weegschaal, fitpeiling