Nieuw in Leuth en Nijmegen: Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR

Maandag 22 augustus 2011

NIJMEGEN – Sinds kort is diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR gevestigd in het gezondheidscentrum te Leuth en in het Cordium te Nijmegen. Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR wordt gerund door Maryl Meeuwissen, een enthousiaste diëtist en orthomoleculair therapeut, ook gespecialiseerd in voeding bij kinderen. De praktijklocaties zijn goed bereikbaar en doordat binnen dezelfde ruimte meerdere disciplines gehuisvest zijn, wordt hierdoor het zorgaanbod voor u groter. Doordat nauwe samenwerking mogelijk is, zal de kwaliteit van uw behandeling groter zijn. 

Voeding is belangrijk voor uw gezondheid en essentieel voor een goed herstel. Bij een gezonde leefstijl hoort dan ook goede voeding en voldoende beweging. Maar hoe gezonde keuzes gemaakt kunnen worden, is voor de cliënt vaak onbekend. Voedingsadviesbureau PUUR begeleidt u bij het veranderen van uw eetpatroon door adviezen te geven die passen bij uw dagelijkse leefgewoonten. Anders gaan eten kan lastig zijn, omdat voeding een sociale bezigheid is en elke dag terugkomt. Door tijdgebrek kiezen we soms voor een snelle maaltijd, of we snoepen als we ons verdrietig voelen. Iedereen gaat anders met voeding om. Gezond eten en bewegen vormen de basis voor een gezond gewicht en lichaam, wat weer zorgt voor een kleinere kans op chronische ziekten als diabetes of hart- en vaatziekten. 

Wanneer is het verstandig om gebruik te maken van de deskundigheid van een diëtist? Dit kunnen allerlei vragen zijn, zoals vragen over over- of ondergewicht, diabetes, allergieën of maag- en darmklachten. Er zijn uiteraard nog veel meer vragen waarvoor u diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR kunt raadplegen.

Tijdens het Open Cordium op zondag 4 september stelt Maryl Meeuwissen zichzelf aan u voor.

Locatie Nijmegen: De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen  Leuth: Kerkplein 8, 6578 AN Leuth 

Telefoon: 06-19925423   www.voedingsadviesbureau-puur.nl   info@voedingsadviesbureau-puur.nl

 

Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR